Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez mi lehet? Létezik ilyen?

Ez mi lehet? Létezik ilyen?

Figyelt kérdés

1 éve pontosan februárban nagyon el kezdett fájni hátul a derekam, nagyon erősen napokig, aludni is alig tudtam, aztán rájöttem hogy valószínüleg az miatt, mert tűzijáték volt a városunkban és azt néztem egy padról, amire leültem egy elég vékonyka nadrágban, azóta szédültem, közbe hányingerem volt, és mindig fájt a vesém.. nyáron aztán még rosszabbra fordult a helyzet ebből adódóan kijött a felfázás, nagyon fájt mikor pisiltem, nem bírtam tovább nagy nehezen elmentem egy elég jó orvoshoz ( pedig nagyon félek tőlük ) aki megnézte a vizeletemet nagyon sok baktérium volt benne, adott egy elég erős gyógyszert, nem mehettem a napra sem, majd szép lassan elmúlt, és újra normálisan tudtam pisilni.

közbe fájdogált a vesém, mostanában egyre erősebben, ezt kísérik gyengébb hasi szurkálások, és mostanában a mellemim alatt szúr, mintha a szívem szúrna aztán másik oldalon is.. fogtam magam hogy véget vetek ennek elmentem orvoshoz.. aki elküldött vér és vizelet vizsgálatra, tű fóbiám van, nagyon durván, de rászántam magam csak azért, hogy kiderüljön mi a bajom ! ma kaptam meg az eredményt ahol az orvosom közölte, hogy az ég világon semmi bajom nincs !! vizeletembe van egy kis genny arra kaptam gyógyszert, és ennyi.

Valaki segítene hogy most ez mi ? Miért nem mutat ki semmit ? Esetleg beképzelem ? Nem értem mi van velem.

19/L

2015. jan. 26. 17:43
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!