Epekő műtétre várok, de volt már hasi műtétem. Mennyi esélyem van rá hogy meg tudják csinálni lakaroszkópiával vagy hagyományosan?
Figyelt kérdés
Az összenövések miatt kérdezem, különben 3 milis kövem van.2015. jan. 21. 17:23
1/6 anonim válasza:
Nemmtudni. Ha szerncsed van (es ez nagyon egyeni dolog), akkor nem lesz gondod pl. nagymamamat 30 evesen agyon mutottek hasi mutetek egesz sorozataval. Aztan valamikor 20-25 evvel kesobb epeko mutetje volt. Az orvosa azt mondta megprobaljak a laparoszkopiat de gyakorlatilag biztos, hogy vagni fognak. Na erre nem vagtak es ott aradoztak neki, hogy semmilyen osszenovest nem lattak/talaltak (gondolom legalabbis olyat ami akadalyozta vilna a laparoszkopias mutetjuket).
De szerintem ne erre szamits. sot jobb lesz ha vagnak es nemnszerencsetlenkednek tul sokaig laparoszkopiaval mert azzal is lehet artani:-(.
A legjobbakat!
2/6 anonim válasza:
Inkább vágjanak,az biztonságosab lenne most. Jobbulás
3/6 anonim válasza:
3 mm-es kő miatt minek operálni? Életminőséget rontó görcsöket okoz? Vagy az 3 az 30?
4/6 A kérdező kommentje:
Bocsi elírtam 7 milis.
2015. jan. 21. 19:41
5/6 anonim válasza:
A 7 is kicsi. Okoz valami panaszt?
6/6 A kérdező kommentje:
Igen, voltak már erős görcseim.
2015. jan. 21. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!