Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit mondjak a dokinak, h erre...

Mit mondjak a dokinak, h erre a 2 napra, írjon ki?

Figyelt kérdés
1.12. óta táppénzen vagyok. Azon a 7en 39es lázam volt, köhögtem rázott a hideg a mandulám be volt gyulladva.19. én kellett volna vissza mennem, akkor 37fok volt. Holnap megyek, most 37.3 a hőmérsékletem. Köhögés még van.
2015. jan. 20. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
hát mondd ezt, hogy még köhögtél és hőemelkedésed volt és a főnököd megmondta, hogy akkor gyere vissza, ha meggyógyultál, nehogy megfertőzd a többieket.
2015. jan. 20. 15:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Meg fogja érteni. Nem kell fertözni a többit.

nekem is ugyanez volt kedd ota, még köhögök nagyon,gondolkozok hogy visszamenjek-e orvoshoz,mert holnapra már kiirt.

jobbulast :)

2015. jan. 20. 17:11
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azóta nem voltam nála, mióta ő lett a felnőtt orvosom. Az már 6 éve. Csak azon ,,parázok,, h ne legyen gond, h hétfő helyett, szerdán megyek vissza hozzá, és azt kérem, h a maradék 2 napra, írjon még ki.
2015. jan. 20. 17:22
 4/4 anonim ***** válasza:

2 vagyok.

én is félek,hogy köhögésre nem ir ki majd.

mondjuk elfogy a gyogyszerem,lehet ez lesz az ürügyem ;)

2015. jan. 20. 17:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!