Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Férgek voltak régen bennem...

Férgek voltak régen bennem most mit tegyek?

Figyelt kérdés
Néztem egy dokumentumfilmet,amibe ilyen férgek voltak.Most hasmenéssel küszködök. Antibiotikumot nem akarok szedni,mert akor kijöhetnek a nyílásokon pl:száj,orr stb...Vagy még a péniszen is?Mindegy mit kellene ennem,hogy meghaljanak(gyógyszer nélkül)?

2015. jan. 17. 15:30
 1/5 A kérdező kommentje:
És nem viszket a végbél nyílásom.
2015. jan. 17. 15:31
 2/5 anonim ***** válasza:
Először is orvoshoz kellene elmenned. Ő majd megmondja, mi a teendő.
2015. jan. 17. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Leírnád a problémádat, mert egyelőre nincsen kérdésed.

Vagy.. az a kérdés mit tegyél?

Táplálkozz egészségesen, találj valami jó munkát, járj el boxolni.. és ne azt tedd, amit az Új Világrend vár tőled. Ennyit tegyél, oks?

2015. jan. 17. 15:36
 4/5 A kérdező kommentje:
Én az az ember vagyok aki parázik ezektől.Nem tudom,hogy van -e bennem,de félek hogy van.Nem nagyon vagyok egészséges.eszek naponta 3-4 almát+ magnézium,omega3 és 6,immunrendszer erősítőt,D-vitamint.Sok gyümölcs és zöldség.Szóval nem akarom látni,hogy kijöjjön belőlem,csak dögöljenek meg.Nagyon depis vagyok.
2015. jan. 17. 15:45
 5/5 anonim ***** válasza:

Menj el jógázni, tanulj meg meditálni, ürítsd ki az elméd, és ne parazitákra gondolj. Felejtsd el, ennyi.

Ha nem megy akkor menj el boxolni, ott muszáj lesz a jelenben élned, figyelned és nem hülyeségeken járatni az agyadat, mert ütik a fejed. A legtöbb (nyugati, nem kimondottan éhező) embernek csak meditáció és küzdősport hiányzik.

2015. jan. 17. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!