Gyomorsav ellen mit tegyek?
Igen, összefoglalva így is mondhatni! :D
Egy év egy elég hosszú idő, szerintem a háziorvosodnak ha mondod, hogy eleged van ebből a helyzetből, kérj egy beutalót, és menj el hasi ultrahangra, mielőtt komolyabb gond lesz :) A reflux például nem egy kellemes dolog, de ezt ennyiből persze nem lehet megmondani, de mégis benne van a pakliban.
nekem is sok a savam, nekem is rendelve van a savlekoto (refluxon), de tokre bevalt nekem a lugos viz. probald ki, tecsoban szoktam venni, de biztos aruljak mashol is.
ha szart eszel mindig ki fog újulni
diétáznod kell, évekig
amúgy se baj, sok bajtól megkímélheted magad ha normálisan étkezel, sok rost, fehér hús, zabpehely, nyers zöldségek
5. vagyok,
igen, vannyak gyógyszerek amiktől nagyon (kalmopyrin, algoflex, no-spa), de sajna nekem már a kajákkal is vicsáznom kell, lecsó - töltöttpaprika kilőve, savanyúságok alapból kilőve, a zsíoskenyeret se merem már hagymával enni...
bódításban kérd, semmit nem fogsz érezni
se közben se utána, mintha semmi nem is történt volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!