Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Szerintetek HIV fertozott...

Szerintetek HIV fertozott letem vagy sem?

Figyelt kérdés
Elore is elnezest kerek a hejesitasomert de magyarul nem nagyon tudok csak a baratom ajanlota ezt az oldalt...szoval 18f meleg...azt szeretnem kerdezni hogy HIV fertozott letem vagy sem? 2-3eve van szexualis kapcsolatom ferfiakal es meg csak 2xszer tortnet meg hogy ovszer nelkul szexeltunk ennek mar jo idelye 1alkalom az a paromal volt akivel 12honapott voltam egyutt a 2pedig akkor volt amikor egy szexualis partnert tanaltam es a vegen 3-4 dugta be ugy hogy nem volt rajta ovszer de kesson vettem eszre hogy neki valami nemi betegsege lehetett mert a makja alatt feher kis patanasok voltak...mar nagyon megbantam ezt...es ez utan voltak tobb szexualis kapcsolataim de arra mar figyaztam nagyon es a mi nap kijott egy kis feher patanas ojan mint a merges patanas es megijedtem mert az korul kicsit piroe is volt aztan ki jot a nyakamon is de ott nincs be pirosodva es alandoan viszkedek patas mas teruleten nincs es bepirosodva sem csak akkor amikor megkaparom semmi tobb estenkent csak azt veszem eszre hogy hirtelen fel melegszik a testem foleg mint ha tudom melegedne fel aztan el al es mama mar azt vettem eszre mint ha nathas lennek es a szemem is csillog meg a beszedem is ojan orvoshoz nem merek menni merr ahol en elek ott nem nagyon tanalni ijen HIV teszt szures legyetek szivesek valaszolni a kerdesemre mert mar majdnem minden percbe ez jar csak a fejembe

2015. jan. 12. 23:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi ezt innen hogy mondjuk meg? Tessék elmenni egy nagyobb kórházba HIV tesztre.
2015. jan. 12. 23:05
 2/9 anonim ***** válasza:
Vannak ingyenes, ráadásul anonim HIV tesztek, menj el egy olyanra. 1 hét a várakozási idő. Ezt a leírtak alapján nem lehet megmondani, muszáj a teszt.
2015. jan. 12. 23:12
 3/9 anonim ***** válasza:
Én sem olyan helyen élek de itt mégis csinálnak, ez nem játék menj orvoshoz !
2015. jan. 12. 23:13
 4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat es meg el felejtettem mondano hogy ezt tobbszor elofordult ez a viszletes mert anyukam nagyon sokk mosoport es oblitot hasznal mosaskor ez is okozhasa a viszkedeseket es a bepirosodast mert elofordult velem es apukamal is meg azokal is akik nalunk aludtak a melegsek nemtudom hogy okozhasa-e ezt mert nekem nagyon gorbe a hatgerincem is a fernyomasom is ez miatt sokkszor valtozik is lehett hogy felszaladt a vernyomasom es attol melegedtem be hirtelen
2015. jan. 12. 23:20
 5/9 anonim ***** válasza:

A kétes betegségekkel rendelkező partner után elkellett volna menned orvoshoz.

Ha a kiütéseket mosóporok okozzák akkor esélyes, hogy ekcéma, vagy az egyik összetevőre való allergia.

Mindenesetre menj el és vizsgáltasd ki magad, csináltass tesztet HIVre és más nemibetegségekre.

Ha ezekre negatív eredményt kapsz, (vagy egy esetleges STD nem ad magyarázatot az egyéb tüneteidre) akkor érdemes felkeresni egy bőrgyógyászt.

2015. jan. 12. 23:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Hat rendbe van minnel hamarabb elmegyek megcsinaltatni a tesztet de nagyon felek az eredmenytol el sem tudjatok kepzelni hogy mennyire :( :( de majd ugyis kiderul hogy mi a hejzett nalam de ha az Isten ram nezz es negativ lesz a teszt akkor mindjart leirom ide az eredmenyt a bororvos a legkevesebb oromel mennek oda ugy hogy tudom nem vagyok fertozot
2015. jan. 12. 23:30
 7/9 anonim ***** válasza:
szerintem neked is jobb lesz ha tudni fogod mi a helyzet mert ha negatív akkor megnyugszol ha baj van akkor kezelnek ha HIV fertőzött vagy akkor pedig legalább mások életét nem kockáztatod, nincs értelme idegeskedni olyasmi miatt ami talán nincs is !! Sok szerencsét és jobban figyelj oda magadra!
2015. jan. 12. 23:35
 8/9 A kérdező kommentje:
A teszt eredmenye negati lett :)
2015. jan. 27. 15:05
 9/9 anonim válasza:
Akkor most megnyugodhatsz, de akkor is tudd mindig, hogy kivel mit..
2015. jan. 29. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!