Lehetek lisztérzékeny? 16/L Többi lent!
Figyelt kérdés
Még ovodás koromba,alsó osztályba is csináltak ilyen tesztet és mindekettő negatív lett, most meg voltam vérvételen és vérszegény vagyok(vashiányos) most az orvos adott maltofer fol rágótablettát hogy azt szedjem azt mondta hogy majd pár hónap múlva csináltatunk újra laborvizsgálatot és ha akor se lesznek jók az eredményeim fenn áll az is hogy lisztérzékeny vagyok
De lehetek az attól hogy régebben negatív lett és a családba nincs lisztérzékeny??
2015. jan. 11. 15:16
1/1 anonim válasza:
Valójában majdnem minden ember lisztérzékeny, kérdés, hogy ez milyen tünetekkel jár.
Ma még nincs olyan módszer, amivel biztosan ki lehet mutatni a lisztérzékenységet, így az előző negatív eredmények semmit sem jelentenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!