Gyomortukrozes eseten erzed mikor levezetik a csovet?
Nemtudom miért kell rémhírét kelteni a gyomortükrüzésnek. Én 22 éves koromban voltam, de nem okozott rossz emléket. Akár holnap is elmennék, ha kéne. Én egyáltalán nem éreztem a csövet, csak nyelésnél egy picit, kb. mintha egy falat kenyeret nyelnék le. Pár másodpercig öklendeztem, annyi. Sem közben, sem utána semmilyen fájdalmat nem éreztem. Ugyanezt tudom mondani a hörgőtükrözésről.
26/L
Koszonom az eddigi valaszokat.
Valoszinu attol fugg mennyire zsibbad el a nyelocso.
Felek tole megmondom oszinten. Es mikor bent van a cso, nem olyan erzes mintha torkodra akadt volna valami es kohogni kell, esetleg fuldokolsz?
Hanyinger kozben is van ha mar bent van a cso?
Mikor kihuzzak is kellemetlen?
"Es mikor bent van a cso, nem olyan erzes mintha torkodra akadt volna valami es kohogni kell, esetleg fuldokolsz? "
Nem. Én csak pár pillanatra gombócot éreztem a torkomban, ennyi. Simán lement a cső. Kb. mintha egy kicsi polentát nyelne le az ember.
"Hanyinger kozben is van ha mar bent van a cso? "
Nem éreztem hányingert sem közben, sem pedig utána.
"Mikor kihuzzak is kellemetlen?"
Alig vettem észre, azt is csak azért, mert a kihúzástól egy kicsit böfögtem.
Tényleg nem kell tőle félni, majd utólag meglátod. Szerencsére nem kértem bódítást, csak lidocaint. Felesleges lett volna.
"Nemtudom miért kell rémhírét kelteni a gyomortükrüzésnek."
Nem keltem rémhírét, tényeket írtam.
Nőknek egyébként is jobban megy a mélytorok!
:D
Koszonom szepen mindenkinek.
Van aki nehezebben eli meg valoszinu, en is izgulos fajta vagyok sajnos.
Meg varok hozzaszolasokat!
Holnap megyek.:-(
Esetleg beveheto egy nyugtato elotte 3 oraval???
Sokat segitene rajtam, mert panikolni fogok attol tartok.
Egyebkent is szoktam Bevenni ha megyek orvoshoz, mert nem szeretek oda jarni. Hat akkor most!!!
Olyan jo lenne bevenni!!!!!!!!!!!!:-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!