Milyen erzes a reflux okozta mellkasi fajdalom?
Szia!
Megfelel teljesen a refluxnak amit leírsz.4 éve van refluxom de sose fájt a mellkasom, szinte tünetmentesen éltem.4 hónapja egy pillanat alatt kialakult brutális mellkasszorítás után nem nagyon kaptam levegőt.Sürgősségiről jó leletekkel jöttem el. Ezt követően más fajta mellkasfájdalmam lett, olyan amit leírsz.A mellkas egészben irritált (ez a szegycsont mögötti égés) néha olyan mintha nyomnák, olyan mintha a mellhártya gyulladt lenne és a fájdalom vándorolna vagy egészében érintené a gyomorszáj és torok közti területet.A fájdalom v irritáció a mellkas szélességénél nem terjed a vállakig ki, inkább középen marad.Másfél hónapig tartott de nekem szétégett a nyelőcsövem is annyira fájt. Olyan mintha a mell és nyak közti rész megkeményedett volna.Csak a tükrözés után lett jobb illetve gyógyszerek mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!