Elkaptam tőle valamit?
Figyelt kérdés
Baratnom tuszos mandulagyulladassal es mononukleizissel kerult korhazba. ketszer is bementem hozza latogatoba. az utolso latogastol szamitott egy heten belul elkezdett fajni a torkom. Mar egy hete faj és erosebben. lazam nincs csak ketszer volt hoemelkedesem. de mind a ket mandulam megvan igy lehet hogy nem jellett volnna bemenni hozza latogatoba. volt rajta maszk mikor benn voltam ha ez szamit valamit.
lehetseges hogy tole kaptam el valamit?
2015. jan. 5. 15:24
1/2 anonim válasza:
Nem biztos, hogy tőle kaptad el. A kórházakban különböző látogatók vannak, azoktól is lehet, meg melegebb van, mint más intézménybe. Ott megizzadsz, kimész a hidegre, kész a megfázás. Javulást.
2/2 anonim válasza:
Attól még jól tetted hogy meglátogattad, biztos jól esett neki, és nem biztos hogy attól kaptad el. Én itthon feküdtem tüszős mandulagyulladással, mégsem kapta el a férjem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!