Szerintetek elkaptam tőle = (?
Figyelt kérdés
a legjobb barátnőm ma úgy jött iskolába hogy már reggel fájt a torka náthás volt stb. de láza nem volt ezért eljött. de a második órában már lázasnak érezte magát,és ma délután írta hogy megbetegedett ( belázasodott ezért elmentek az orvoshoz aki torokgyulladást mondott ) . én meg egész nap vele voltam és már most nagyon kapar a torkom+fáj a fejem:( elkaphattam tőle? mivel előzhetem meg a megbetegedést..?13L2012. máj. 9. 21:16
1/4 anonim válasza:
Elkaphattad, de NEM ma, hanem az elözö napokon - ugyanis már akkor fertözö, amikor még nincs semmilyen tünete a betegségnek.
3/4 anonim válasza:
Minden betegségnek van úgynevezett lappangási ideje. Tehát valóban nem tegnap fertőződtél meg, hanem már előtte, így az sem biztos, hogy a barátnődtől.
4/4 A kérdező kommentje:
hát most náthás vagyok és egyre jobban fáj a torkom:/ de lázam nincs,szerencsére :)
2012. máj. 10. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!