Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitől köhögok ilyen régóta?

Mitől köhögok ilyen régóta?

Figyelt kérdés

Mar jópár eve elkezdek köhögni, ahogy beköszönt ősszel a hidegebb ido. Éjszaka nem, csak reggel ahogy felkelek. Mindig érzem hogy van valami slejm a torkomon, felkohogom aztán ujra ott van. Nem kopom ki csak nyelek egyet es ujra érzem hogy ott van. Egesz nap koszorulom a torkom, vagy kohogok.

Mi segítene?

Amiket próbáltam:

salvus vizes oblogetes,

amboxol,

erigon szirup,

ladzsas útifű szirup,

házi készítésű mezes kakukkfűves szirup,

feketeretek mézzel,

különböző cukorkák,

Kakukkfuves párologtatas

Voltam gegesz-allergilogusnal, az allergiateszt negatív lett, kaptam vmi gyógyszeres cukorkát, addig nem köhögtem amig szedtem, de aztán ujra.

Ahogy beköszönt a nyár vele a meleg ido, egyből elmúlik a köhögés.

Nem dohányzom, csak nagyon ritkán 1-2 havonta egyszer, alkalmanként.

Voltam mar tobb helyen, mindig figyeltem magam, a magashegyi levegőn nem múlt el, viszont amikor welnesezni voltunk, akkor talán mintha enyhült volna az ottani fürdő levegőjétol, de nem minden esetben.

Mitől lehet ez?

2015. jan. 5. 14:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem sok a savad, nem vagy refluxos? Én attól köhögtem állandóan és mindig váladék volt a torkomban.
2015. jan. 5. 14:46
 2/2 A kérdező kommentje:

Lehetséges, mert az allergolgus azt mondta, ha nem használ a gyógyszer, akkor reflux kivizsgálás kell.

Es te mit szedsz ra, vagy mit csináltak vele?

2015. jan. 5. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!