Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Segitseg? (fontos többi lent)

Segitseg? (fontos többi lent)

Figyelt kérdés

Szia.

én egy 16éves lány vagyok már megint kezdek hányni,görcsölni. Evvel már egyszer be kerültem a kórházba 2éve ennek. haa eszek iszok ki jön belőlem legyen az akármi. Olyan fájasok vannak a gyomroban hogy legszivesebben a fejemet a falba verném.. voltam orvosnál szurt inyekciot de ase hatot. elkezdtem diétázni de ase segitett . majd később megállapitoták hogy Hecilobater pylori van. adtak rá gyógyszer de ase segitett. már ben birom a fájdalmat . néha már vért is hányok.

Ha valami segitséget tudtok akkor irjatok már. nagyon szépen meg köszöném.

#gyomor.görcs
2015. jan. 5. 07:08
 1/4 anonim ***** válasza:

szia.

Ezek szerint tukroztek. Milyen gyogyszert irtak fel? beszedted mar?az antibiotikumnak segitenie kellene.

2015. jan. 5. 12:56
 2/4 A kérdező kommentje:
Szia , nem tükröztem még! . ezeket a gyógyszereket irták Helicid,Entizol,Fromilid .
2015. jan. 7. 08:46
 3/4 anonim ***** válasza:

Entizol is antibiotikum?, mert errol nem hallottam. mi a hatoanyaga?

Beszedted mar a gyogyszreket? Hogy vagy most?

Helicobacter eseten 2 fele antibiotikumot kell szedni csak azert kerdezem.

Hogy derult ki ez a bakterium ha nem voltal tukrozesen?

2015. jan. 10. 22:41
 4/4 A kérdező kommentje:

HÁt ezeket irtak..

A székletemből derült ki.

Most igy ugyan ugy vagyok.

Máma voltam orvosnál vért vettek , és megint ki irtak gasztrola.

2015. jan. 12. 12:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!