Nagyon fontos, kérlek nyugtassatok meg! Nagy a baj?
Van a szeméremdombomon jobb oldalt egy 16 mm-es anyajegy. Már akkor megvolt, amikor születtem. Mindig is ekkora volt. És sötét, kiemelkedő. Most észrevettem, hogy vannak benne árnyalatok(sötétbarna,világosbarna,fehéres). Határai nem élesek, de szerintem sose voltak azok. Kör alakja van bár egyikhelyt kicsit kilóg.
Szorongásos beteg vagyok szóval nehezemre esik szinte minden, ahogy az orvoshoz menés is. És szorongok nagyon, hogy bajom van.
Anyajegy csekkolón azt írja,hogy 74%ban szimmetrikus az anyajegy, a határai viszont mosodóttak, a színe se jó, mert többszínű.
Kérlek nyugtassatok meg, nagyon szorongok, mit kéne tennem? Meg fogok halni? Vagy mi lesz? Rettegek.
Éppen nézegetem egy képen és nagyon csúnya. Nem pontosan kör alakú, karfiolszerű, többszínű, látszanak a darabkák, barna és fehéres részek.
Nagyon késői időpontot kaptam, pár hét múlva.
Iszonyúan félek.
Most kezdtem el járni pszichológushoz a szorongásom miatt, nagyon sok idő kellett, nagyon sok éve küszködök szorongással.
Most sokkal jobban szorongok.
Lehet ez melanoma? Minden igaz rá:(( De még 20 sem vagyok, nem éri nap, és velem született anyajegy.
Ugye nem halok meg? Hiszen most próbálok kimászni a depresszióból és szorongásból?
Ugye nincs még nagy baj?
Nem valószínű, hogy rosszindulatú, ha nap nem érte
soha
De megnyugodhatok?
Nem volt esely arra, hogy nap érje.
Felkeresek orvost, de idobe telik es vegigszorongtam a mai napot is.
Nem tudom mit higgyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!