Cseszty01 kérdése:
Lehet hogy vakbelgyulladason van?
Figyelt kérdés
Felvagyok fujodva . Tegnap delutan elkezdett fajni a hasam a gyomornal koldoknel . Keso estere mar a jobb alhasamnal nagyon eros gorcsok szuras. Nem akartam bevenni gyogyszert ezert van elektromos hasmelegitom azt tettem a hasamra. Ma reggwl hanyingerem volt/van meg mindig fel vagyok puffadva , rossz a kozerzetem , lazas nem vagyok de raz a hideg. Mit csinaljak ?2015. jan. 4. 10:42
11/14 anonim 

válasza:

Szia! Én voltam az első válaszadó aki azt irtam azonnal orvos. Örülök, hogy jó helyen vagy és segitenek rajtad. Én azért javasoltam azt neked, mert a kisfiam volt ilyen helyzetben. Őt megműtötték.
A jó hirem az, hogy nemsokára megszűnik a fájdalom és minden ember tökéletes egészségbe élhet itt a földön.
12/14 anonim 

válasza:

Én a #6. válaszoló vagyok. Mi újság veled? műtöttek, vagy megúsztad?
14/14 A kérdező kommentje:
Azóta sokkal bonyolultabb lett a helyzet. A kórházban 1 hetet töltöttem benn . Elég gáz a helyzetem január óta heti kivizsgálásokon vagyok az egész alhasam tele van folyadékkal a vérsüllyedésem 49 volt legutobb nem tudják mitől van valószinű egy laparoszkopos türözésen fogok átesni
2015. ápr. 4. 22:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!