Segitseg? (többi lent)
Figyelt kérdés
Szia.. 16 eves lany vagyok . a fejembe van egy csomo pont a tarkomnal nagyon erzekeny . fejfajas gorcsoles szeldules jon rola.. voltam orvosnal azt mondtak "semmi bajom" .. az unoka tesomnak is ig keletkezet ahoogy nekem azt megallapitotak hogy joindulatu daganatja van 21 eves 2 gyermekes anya.. Szerintetek ez mi? ozt ha nekem is az van? mi tevo legyek? nagyon felek..2015. jan. 2. 05:57
1/2 anonim 

válasza:

Ne aggodalmaskodj, egyáltalán nem azt jelenti, amit az unokatestvérednél megállapítottak. Lehet sok oka, ha nem hiszel ennek az orvosnak, keress egy másikat. Görcsös fejfájás és szédülés elég ok arra, hogy kivizsgálják az okát. Javulást.
2/2 A kérdező kommentje:
néha beszedzavar is . volt ugy hogy nem birtam megtartani az egyensulyomat... ám köszi :)
2015. jan. 2. 08:12
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!