Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valami ötlet szorongásra és...

Valami ötlet szorongásra és pánikbetegségre? Nyugtatón és egyéb gyógyszereken kivűl?

Figyelt kérdés
2014. dec. 28. 21:19
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
fontos lenne tudni mióta van jelen ez nálad , fiú vagy lány ? kezeltek e ? ha igen szedsz e rá valamit stb ?
2014. dec. 28. 21:31
 2/16 A kérdező kommentje:
Lassan egy éve. Lány vagyok és 20 éves. Nyugtatót szedtem. Azt mondta a dokim hogy nem szükséges az ekg mert az idegességtől dobog be a szívem. Szerinted tényleg a szorongástól vagy lehet h szívbetegség?
2014. dec. 28. 21:36
 3/16 anonim ***** válasza:
Ekg mindenképpen kellene sőt javasolnám (és az orvosodnak is kellene ) vérnyomással hogy állunk ?
2014. dec. 28. 21:47
 4/16 A kérdező kommentje:
Jó a vérnyomásom sosem volt vele baj. De ha szívbetegségem lenne annak lenne más tünete nem?
2014. dec. 28. 21:49
 5/16 anonim ***** válasza:
akkor rendben van ha jó a vérnyomás, sok idegesség stressz miatt doboghat be időnként a szív ( milyen gyakran dobban be ? ) kicsit lazíts komolyan :) , sportolj , pihend ki magad , teázz, haverokkal ide oda :) barátoddal valamerre menjetek el , ha nincs barátod akkor pasizz :) .. ha a szíveddel lenne baj másképpen jelentkezne levertség , fáradtság , gyakori szúrás , mellkas nyomás érzés izzadás stb stb szóval ne ijedj meg :) ajánlanám a sedatif pc nevű homeopátiás tablettát 3x2 kell bevenni és természetes nyugtató,
2014. dec. 28. 21:56
 6/16 A kérdező kommentje:
Akkor dobog be hamikor elkezdek szorongani vagy a szívemre gondolok. Amikor nem gondolok rá semmi bajom. Viszont szerintem ha szívbeteg lennék akkor lenne ödémán, összeesnék, véres köpetem meg ilyenek de ezek nekem nincsenek.
2014. dec. 28. 22:00
 7/16 anonim ***** válasza:
áh véres köpet :) dehogy is ... ez szerintem pánikbetegség / kezelni kell :) szakorvoshoz kellene menned
2014. dec. 28. 22:01
 8/16 A kérdező kommentje:
Ugy értettem hogyha lenne véres felköhögésem akkor lennék szívbeteg. Nem?
2014. dec. 28. 22:03
 9/16 anonim ***** válasza:
ez nem jellemző tünet a szívbetegségeknél :)
2014. dec. 28. 22:49
 10/16 A kérdező kommentje:
Akkor mi a jellemző?
2014. dec. 28. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!