Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet skizofrén vagyok?

Lehet skizofrén vagyok?

Figyelt kérdés

Sokszor szokdtam jatszani a gondolataimmal ....

Pl :Milyen lessz a felnotkorom ,hogy fogok kinezni , és van hogy elkepzelem hogy enekes vagyok meg ilyenek ...:D

Meg hogy a suliba en vagyok a legszebb es a legokosabb.Vagy ez normalis 13 evesen???

2014. dec. 26. 22:10
 1/8 anonim ***** válasza:

13 évesen mit keresel itt?

Amúgy igen, normális és ezt álmodozásnak hívják. :)

2014. dec. 26. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
Látom nagyon unalmas már a szünet. Mostanában az összes hülye kistinédzsernek ez a dilije, hogy valami súlyos pszichés betegség tüneteit képzelik be maguknak. De amit te írsz annak rohadtul semmi köze nincs skizofréniához. Legalább néztél volna utána mielőtt ilyen 7 próbás ökörséget kiírsz... Na késő van irány aludni.
2014. dec. 26. 22:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha valamelyik kispi#csa megint kiír egy olyan kérdést hogy "miért nézik le a 13 éveseket?" biztos oda linkelem ezt a kérdést prezentációnak...
2014. dec. 26. 22:19
 4/8 A kérdező kommentje:
Bocsanat hogy megkerdezem!Tudomasom szerint ez az oldal arra van hogy kerdezzunk!!! En nemtudom miert van ez velem, nemtudom hogy normalis ez vagy nem,ezert megkerdeztem!És megvan tiltva hogy a gyerekek kerdezzenek??
2014. dec. 26. 22:28
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem, nincs semmi megtiltva, csak tudod gyorsan tele szalad a f#asza az embernek, mikor a közelmúltban már legalább a harmadik ilyen kérdést olvassa, ahol unatkozó tinédzser valami súlyos elmebaj tüneteit akarja bebeszélni magának.

Az hogy egy kamasz álmodozik köszönő viszonyba sincs azzal mikor egy skizofrén teljes bizonysággal állít téveszméket. Mellesleg a skizofrén nem szokta tudni hogy az...

2014. dec. 26. 22:35
 6/8 A kérdező kommentje:

A papám skizofrén , es felmerult bennem a gyanu hogy ki tudja ... olyanokat szokott csinalni hogy esik az eso es kimegy locsolni majd az egeszre nem emlekszik:(

Es en furcsanak tartom magam ezert kerdeztem!:)

2014. dec. 26. 23:02
 7/8 anonim ***** válasza:

Mindenki ezt csinálja ennyi idősen.

Wikipedia a barátod ;)

2014. dec. 26. 23:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Ez nem skizofrénia. Én is ilyen voltam 13 évesen :) Ez inkább álmodozás, a jövőbeli elképzeléseidet veszed sorra.
2014. dec. 26. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!