Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit kezdjek a köhögésemmel?

Mit kezdjek a köhögésemmel?

Figyelt kérdés

2 hete volt gégegyulladásom, de a köhögés megmaradt. Az utóbbi napokban egyre erősebb lett a köhögésem, néha annyira, hogy öklendezek is. Nem rég ittam meg fél liter hagymateát, és egy picit jobb lett, de nem a legjobb, mert még mindig erőltet, és már izomlázam van a sok köhögéstől. 6 nap múlva egy nagyon fontos eseményem lesz, amit nem mondhatok le.

Sok helyen szétnéztem mindenhol, de semmi sem hatott nagyon. Falun lakok, és az orvosom keddtől rendel.

Valaki tudna segíteni, hogy hogyan tudnám gyorsan kigyógyítani magamat?

2014. dec. 26. 22:00
 1/2 anonim ***** válasza:
A hagymatea jó válasz volt, de próbáld ki a lándzás útifű szirupot.
2014. dec. 27. 15:50
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm :D

Nem volt semmi orvos, hisz elfelejtettem, h elment szabira, de házi praktikák :D

Volt itthon Lactiv + por állagú vitamin féle, és az is segített, mézes alma,sós gurgalizálás, hagymatea, ugye lándzsás útifű szirup, fura dolog, de sót nyeltem gyülölcslével, és komolyan hatott az is, mert jobban felszakadt tőle , de egy kávéskanálnyit :D

2015. jan. 10. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!