Nektek kivették a mandulátokat?
Figyelt kérdés
kort és nemet is légyszi,jah és jobb vagy rosszab így...2014. dec. 24. 15:06
1/6 anonim 

válasza:

Nekünk nem. Megkérdeztem a macskámat is, neki sem.
Nem tudjuk jobb e, mert nem tudjuk milyen mandula nélkül.
2/6 szamo77db 

válasza:

Nekem 32 évesen vették ki a mandulámat. Nagyon féltem, de nem volt más választásom, mert már folyt a genny a manduláimból. A műtét maga nem fáj, teljes érzéstelenítésben végzik. És egyértelműen jobb így, mandula nélkül! Azért vigyázni kell a torkomra, tehát én kihagytam a műtét utáni nagy fagyizásokat, jéghideg kólát, ilyesmiket.
3/6 anonim 

válasza:

Szia! Nekem kivették mindkét mandulámat. A torokmandulámat 5éves koromban, az orrmandulámat pedig 8 éves koromban,mert rengeteget voltam beteg akkoriban. Szerintem nem lett sem jobb,se rosszabb ... 18/L
4/6 anonim 

válasza:

5 éves koromban vették ki, így nem tudom, hogy jobb-e vagy rosszabb.
46N
5/6 anonim válasza:
Talán 4 éves voltam, amikor kivették a mandulámat, viszont sok értelme nem volt, mert azóta sok orvos mondta, hogy visszanőtt. Nem tudom, hogy miért, de az utóbbi években már alig szoktam érezni a torkomat. Én mindenesetre örülök, hogy újra van mandulám :D (az immunrendszer miatt). 24/F
6/6 anonim válasza:
Nekem 17éves koromba vették ki amíg volt minden második héten mandula gyulladásom volt a műtét komplikációkal járt 3x bevérzett nagy fájdalmaim voltak
de nem bántam meg ennek már 2éve és azóta egyszer sem voltam beteg pedig mindenki azt mondta ha kilesz véve a mandula akkor légcső és tüdőgyulladásom lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!