Ugye nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen?
Figyelt kérdés
Szokás szerint mindig valami nagy ünnepség előtt leszek beteg. Most sincs másképp, karácsony előtt a legjobb dolog a nátha, és az ezt követő kialvatlanság. Ugye nem csak én vagyok ilyen szerencsétlen? Esetleg van valaki, aki egy zsepiben jár velem? Valami jó ötlet, hogy hogyan tudok jobb állapotot produkálni...mondjuk Szentestére?
"Bajom" : nátha, állandó tüsszögés, hangtalanság, fejfájás
Környezetem: ágy, papírzsepi-rengeteg, gyerekszoba
Felhasznált anyagok: Theraflu, Ditustat, Bioparox, tea, sok-sok pézsé...
Esetleg valaki, aki tud valamit? Legfőképp javítani, és nem rontani az állapotomon? Köszi előre is :)
13/L
2014. dec. 22. 21:16
1/1 anonim válasza:
Ez laza, nekem két év alatt 3 agyrázkódásom volt, mindegyikkel voltam sokat kórházban... :/
Legutóbbi 2 hete volt.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!