Milyen betegse van a vesemnek?
Figyelt kérdés
Nos,tehat volt egy kis vesehomokom,de az mar elmult. Par evvel kesobb az ekografon kiderult,hogy a vesem tele van vesekovekkel, ez latszott a radiografian is. De egyszer se gorcsolt, nem is fajt ellentetben amikor vesehomokom volt. A vizelet es ver vizsgalat nem mutatott ki vesekovet. Voltam meg valami vizsgalaton,ahol azt mondtak,hogy nem csak a vesemben hanem a vesemen is vannak valamik. Tehat ez nem veseko. Amiota lehet ez a vesem erzekeny,tehat ha megutik hanyok. Megis milyen betegseg lehet ez?2014. dec. 19. 18:56
1/2 szamo77db 

válasza:

Nekem volt vesekövem, iszonyú görcsökben fetrengtem, mire végül kórházba kerültem. Sikerült kivizelni a követ, így nagyobb beavatkozásoktól megmenekültem. Én is hánytam, epét vagy nem tudom mit, de nem ételt, mert az ételre rá sem tudtam nézni. Nem tudom, hogy nálad mi lehet a probléma, azt javaslom, minél előbb vizsgáltasd ki magad. Ez magától nem fog elmúlni!
2/2 anonim 

válasza:

nekem is van vesekövem, de nem mozog, így nem fáj.
attól még ott van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!