Lehet ebből vmi baj? Véletlenül másik gyógyszert vettem be.
Köhögésre szedek gyógyszert, és most vettem már (későn) észre, hogy a köhögés helyett anyum vérnyomáscsökkentőjéből vettem be 1-et.
Most kicsit meg vagyok ijedve. Lehet ebből valami baj? Sosem fordult elő ilyesmi!
21/F vagyok
szédülni szédülhetsz, elájulni reméljük, nem
ha már eltelt egy óra a bevétel óta és még nem érzel semmit, akkor már nem is lesz baj
Örülök, hogy még orvos sem vagy, de már most is akkora tekintélyelvűségben élsz (ez egy beteges felfogás amúgy) hogy neked indokolnod sem kell az igazadat, egyszerűen neked jár, hogy igazad legyen.
Az orvosok hatalmas tévedésekben élnek, teljesen elavult dolgokat tanulnak, egyszerűen csak a gyógyszeripar érdekeit szolgálják ki, és teljességgel képtelenek rá, hogy ezt észrevegyék.
Ezek után mekkora adu is a kezedben, hogy orvosira jársz? Gyakorlatilag semekkora, tehát ezzel nem sikerült érvelned semmi mellett. Valakikről lehet lecsúszik a bugyi attól, hogy az orvosira jársz, tájékozottabb emberek nem fognak elájulni a puszta ténytől :)
Amúgy sok sikert a vizsgákhoz, és nem bántó céllal írtam amit írtam.
76%-os köszönöm a segítséget!
Tehát akkor már nem lehet baj. :) Ennek örülök.
Ha ugyan ezt egyetemen teszed, akkor már tájékozottságnak nevezed.
Még mindig nem írtad le, mit írtam rosszul.. pedig ennyi lenne a korrekt vita/beszélgetés de még a tudomány alapja is, hogy tárgyilagos maradsz.. Persze ez a tárgyilagosság nem teljesül az orvoslásban, lehetnél az a generáció, aki mégis visszatér a tudományhoz a gyógyításban ;)
Megmértem a vérnyomásom:
130
És rosszul sem vagy. Ezért jó egy fiatal, erős test :)
De szerintem ilyenekre azért figyelj. Számon tartott halálozási ok a rosszul szedett gyógyszerek miatti, nem kevés embert érint. Mondjuk a 'jól' szedett gyógyszerek mellékhatásairól is sokat lehetne beszélni, még ha néhány orvost zavarna is a téma :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!