Lehet ebből vmi baj? Véletlenül másik gyógyszert vettem be.
Köhögésre szedek gyógyszert, és most vettem már (későn) észre, hogy a köhögés helyett anyum vérnyomáscsökkentőjéből vettem be 1-et.
Most kicsit meg vagyok ijedve. Lehet ebből valami baj? Sosem fordult elő ilyesmi!
21/F vagyok
Akkor jó, megnyugodtam! :)
Azt olvastam, h túl alacsony vérnyomástól összeomolhat a keringés is.
Vitatnám, hogy a vérnyomáscsökkentő ne lenne méreg.
Amúgy minek szedsz gyógyszert? Nem gyógyítja meg semmi a köhögésedet, akkor miféle gyógy-szert szednél?
Vitaminokra van szükséged és pihenésre. Amúgy abba sem halsz bele, ha leszúrnak késsel, szívós az emberi test, egy vérnyomáscsökkentőtől sem valószínű, hogy bajod lesz.
Másfelől viszont simán meg lehet ölni egy embert késsel, ahogyan rengeteg ember hal meg gyógyszerek miatt is. Ergó? Kerüld el... azt kellene megérteni, hogy a gyógyszereknek 90%-ban nincsen értelmük. 21 évesen valaki abba a 10%-ba tartozik, akiknek tényleg szükségük van valamilyen gyógyszerre? Nem túl valószínű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!