Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehet ebből vmi baj? Véletlenü...

Lehet ebből vmi baj? Véletlenül másik gyógyszert vettem be.

Figyelt kérdés

Köhögésre szedek gyógyszert, és most vettem már (későn) észre, hogy a köhögés helyett anyum vérnyomáscsökkentőjéből vettem be 1-et.

Most kicsit meg vagyok ijedve. Lehet ebből valami baj? Sosem fordult elő ilyesmi!

21/F vagyok

2014. dec. 14. 08:35
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%
szemtől nem lesz semmi bajod, legfeljebb kicsit fáradtabb, álmosabb leszel, mert leviszi kicsit a vérnyomásod. Igyál egy kávét vagy energiaitalt, kólát.
2014. dec. 14. 08:41
 2/33 A kérdező kommentje:
Tensiomin a gyógyszer neve most néztem.
2014. dec. 14. 08:43
 3/33 anonim ***** válasza:
100%
Semmi bajod nem lesz egy szem vérnyomáscsökkentőtől, nem méreg az.
2014. dec. 14. 08:44
 4/33 A kérdező kommentje:

Akkor jó, megnyugodtam! :)

Azt olvastam, h túl alacsony vérnyomástól összeomolhat a keringés is.

2014. dec. 14. 08:45
 5/33 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk a 40/30-astól. Egy egész doboz gyógyszernél már lenne rá esélyed.
2014. dec. 14. 08:47
 6/33 A kérdező kommentje:
Akkor örülök, hogy ebből nem lehet probléma.
2014. dec. 14. 08:49
 7/33 A kérdező kommentje:
Mármint 1 szemtől :)
2014. dec. 14. 08:49
 8/33 anonim ***** válasza:
Igyál sok folyadékot, és majd mérd meg a vérnyomásodat pár óra múlva, esetleg akkor lehet gond, ha egyébként is túl alacsony a vérnyomásod és még jobban leviszi, de általában ezek a vérnyomáscsökkentők nem hatnak azonnal, kell pár nap mire érződik a hatásuk.
2014. dec. 14. 09:08
 9/33 anonim ***** válasza:
Még annyit, hogy most már jól különítsétek el egymástól a két gyógyszert.
2014. dec. 14. 09:11
 10/33 anonim ***** válasza:
0%

Vitatnám, hogy a vérnyomáscsökkentő ne lenne méreg.

Amúgy minek szedsz gyógyszert? Nem gyógyítja meg semmi a köhögésedet, akkor miféle gyógy-szert szednél?

Vitaminokra van szükséged és pihenésre. Amúgy abba sem halsz bele, ha leszúrnak késsel, szívós az emberi test, egy vérnyomáscsökkentőtől sem valószínű, hogy bajod lesz.

Másfelől viszont simán meg lehet ölni egy embert késsel, ahogyan rengeteg ember hal meg gyógyszerek miatt is. Ergó? Kerüld el... azt kellene megérteni, hogy a gyógyszereknek 90%-ban nincsen értelmük. 21 évesen valaki abba a 10%-ba tartozik, akiknek tényleg szükségük van valamilyen gyógyszerre? Nem túl valószínű.

2014. dec. 14. 09:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!