Sisi24 kérdése:
Fejfájásos agydaganat lehetséges?
Figyelt kérdés
Régóta fáj jobb oldalt a fejem.December 18-án megyek neurulógiára de gondoltam itt azért rákérdezek még hátha valaki tudja mi lehet ez.Mostanában hányingerem is van. Más tünet nincs.2014. dec. 11. 11:58
1/11 Titusztitusz válasza:
Igen...Lehetséges...Sőt...A legtöbb esetben pont ezen tünetekböl szokták észrevenni a dolgot...(No meg persze a látási zavarokbol, illetve az örökös hányingertöl...)
2/11 anonim válasza:
Egyik ismerősömnek is fájt jobb oldalt. Ott tartotta a mobilt, persze folyton használta, akár órákat naponta. A vizsgálaton nem találtak nála problémát, idővel elmúlt neki.
3/11 A kérdező kommentje:
látási zavarok nincsenek. és hányiger sem folytonos.
2014. dec. 11. 12:07
4/11 A kérdező kommentje:
A telefont én is gyakran használom,remélem csak ennyi baj lesz nem több :/
2014. dec. 11. 12:08
5/11 anonim válasza:
A fejfájás annyira alaptünet, hogy kb. még 2000 betegséget tudhatnál magadénak, némi tájékozódás után. Eléggé jártas vagyok a témában, naponta 3 fiatalt vizsgálok MR-ben, akiknek semmi bajuk az égvilágon, csak "jobb félni, mint megijedni". Egyrészt megértem őket, másrészt bosszantó, mert 2 hónap a várakozási idő egy vizsgálatra, és van akinek tényleg fontos lenne. Na mindegy, most már menj el, vizsgáltasd ki magad, aztán hidd el, hogy kb. 95%, hogy semmi bajod sincs. :)
6/11 Titusztitusz válasza:
Ha a fejfájás csak magában van, látászavar és gyakori hányinger nélkül, akkor valszeg nem agydaganatrol lehet szó...
7/11 anonim válasza:
Ahogy írtad, sokat használod a mobilt. Az ismerősömnek és nekem is elmúlt a fejfájás magától mikor befejeztük a sok telefonálást. Mivel engem is fel szokott hívni és volt úgy hogy legalább egy órát beszélt. Utána nekem is fájt a fejem, de hamar elmúlt és ha valaki mobilhíváskor az Ősrobbanástól akarná kezdeni évszázadokig tartó mondókáját, akkor lerövidítem neki vagy akár megszakítom a hívását.
8/11 anonim válasza:
Nekem kb 2 hónapig fájt a bal oldalon a fejem, és sokszor volt hányingerem is.
Elküldtek neurológiára, ahol írtak nyugtatót, mivel az égvilágon semmi mást nem találtak. Nem szedtem, mivel feleslegesnek tartottam, plusz nem akartam függő lenni sem.
Elmúlt egyébként teljesen.
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem 2 éve fáj de amikor voltam vizsgálaton nem küldtek el mivel terhes voltam. Azért is idegesít mert itt a kislányom és tutira meg akarok bizonyosodni hogy van e ott valami vagy nincs...
2014. dec. 11. 18:55
10/11 anonim válasza:
8-as vagyok.
2 év? Na tuti nem daganat mert már nem írkàlnàl. Főleg h más tünet nincs csak a hányinger.
Nyugi :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!