Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha nem kezelem ki a megfázásom...

Ha nem kezelem ki a megfázásom, mi történik?

Figyelt kérdés

Épp azon gondolkoztam hogy mi történik abban az esetben ha valaki nem kezeli ki egyáltalán a megfázását? Jobban leépül a szervezete, esetleg kórházba kerül?

Bele is lehet halni ebbe?

Tényleg érdekelne.

2014. dec. 11. 11:38
 1/4 anonim ***** válasza:
31%
Jönnek a szövődmények. Azokba pedig akár bele is lehet halni.
2014. dec. 11. 11:43
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
A szervezet öngyógyuló. Sima megfázás jobbára meg se kottyan, elmúlik magától. Én sem kezelem ezeket, csak ha lázam van.
2014. dec. 11. 11:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm ! :)
2014. dec. 11. 11:47
 4/4 anonim ***** válasza:

Én már nagyon régen nem voltam megfázva, de régebben ha nem kezeltem, kb. ugyanannyi idő alatt múlt el magától, mint ha kezeltem. Szóval nekem igazából mindegy volt. De ez én vagyok, lehet, hogy más meg máshogy van ezzel.

Persze lehetnek szövődményei, de ezek ritkák, és jobbára azokat fenyegetik, akiknek valamilyen okból már amúgy is le van gyengülve a szervezetük, netán van valamilyen másik alapbetegségük stb.

2014. dec. 11. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!