Mi történik ha nem kapja meg a véralvadás gátlot?
A véravladásgátló az egy hülye üzleti cucc semmi különös. Mindenkinek felírják akit műtöttek sőt én másfél éve megkaptam a kórházból azt a fél dobozt még ami megmaradt. Ezt azoknak kell beadniuk a háziorvosom szerint aki szintén sebész de nem ő műtött aki otthon csak fekszik és nem csinál semmit és akkor kevésbé megy a vérkeringése és nehogy abból baj legyen. De mivel én műtét után amint hazaértem csak a kötelező gyógyszereket szedtem, de ugyanúgy mozogtam, sétáltam ami részben elő is volt írva, szóval mindent csináltam itthon, a hobbimat, a könnyebb háztartási munkákat a barátnőm már ordibált velem ezért, de tudja jól hogy nem bírok egész nap az ágyban lenni. Én akkor 2-3 napig lőttem magam aztán abbahagytam mert rájöttem minek az, a receptet eltüzeltem a megmaradt injekciókkal együtt, és semmi bajom nem lett, semmi!
Amikor visszamentem a sebészetre az orvosom mondta is hogy ha nem fekszem egész nap akkor semmi baj nem ő írta fel hanem a főnöke mivel ez üzleti dolog a gyógyszergyártók által mondta hogy ne foglalkozzak vele, ő tuti nem írta volna fel, de ő is akkor épp szabin volt amikor eljöttem és a recept ott várt a kórházi ágyamon a cuccaimon volt rajta mielőtt hazajöttem volna.
Maximum kap egy trombózist meg egy tüdőembóliát...semmi különös.
Ennyi agyatlant bakker, amennyi ezen az oldalon van. Hát az eszem megáll. Üzleti fogás, persze... Mondd ezt azoknak, akik tüdőembóliát kaptak egy műtét után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!