Herpeszre ami már nagy hólyagos mivel lehet hamar elmulasztani? Kentem ezzel a zoviraxal tegnap jött ki úgy keltem fel de nem mulasztotta el? Mivel tudnák rá segíteni
Figyelt kérdés
Herpeszre2014. dec. 10. 21:09
1/8 anonim válasza:
Hát ha elég ügyes vagy, és figyelsz a sterilitásra, akkor azt ajánlom, hogy szúrd ki őket. De minden egyes kis hólyagot. Aztán nyomkodd ki belőle az összes nedvet egy pzs segítségével, fertőtlenítsd le, majd kend be zovirax-szal.
2/8 anonim válasza:
A Herstat krémet nekem sokan ajánlották, vagy kend propoliszos mézzel, vagy sima alkoholos arcszesszel, lényeg hogy minél előbb leszáradjon. De NE nyomkodd, mert csak elfertőzödik, és borzalmasabb lesz mint most!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2014. dec. 11. 07:02
4/8 anonim válasza:
Epavir tablettát ajánlom, nálunk bevált, egyre kevesebbszer jön ki és ha a bizsergés megjelenésekor el kezded már szedni, akkor nem lesz ronda, hamarabb elmmúlik.
5/8 anonim válasza:
0% . Hát köszönöm szépen :D Nekem ez vált be nagy okosok, ennél gyorsabb módszer nincs a gyors javulásra, na de akkor segítsen nektek a fxom máskor.
6/8 anonim válasza:
Estére kend be fogkrémmel. Nekem ez volt eddig a leghatásosabb, hiába vettem Zovirax-ot, meg herpesz tapaszt, egyik sem volt jó. Este fogkrém és reggelre leszárítja. :-) Sőt, én ilyenkor napközben krém alapozóval is be szoktam kenni, hogy ne legyen annyira feltűnő és azt vettem észre, hogy még az is szárítja. :-) Próbáld ki, hátha neked is beválik.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2014. dec. 12. 19:35
8/8 anonim válasza:
alkohol! vicces, de kipróbáltam, és tényleg hat. esténként egy kicsi pohárba töltöttem pálinkát, belemártottam a vattát, és már másnap reggelre kezdet elmúlni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!