Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » 39,4 fokos láz. Hogy tudom...

39,4 fokos láz. Hogy tudom elmulasztani?

Figyelt kérdés
Szerdán mindenképpen suliba kell mennem. Voltam dokinál, írt ki gyógyszereket, megtiltotta, hogy bárhova is menjek.Szerdán muszáj elmennem suliba, különben megbukok.:/
2014. jan. 20. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Hűtőfürdő,ülj,feküdj tesmeleg vízbe, majd fokozatosan csökkentsd a hőmérsékletét kb 24 fokra(engedj hozzá fokozatosan hideg vízet vagy szimplán hagyd kihűlni.)Illetve pihizz sokat.Feküdj,ne nagyon kelj fel.Jobbulást
2014. jan. 20. 22:27
 2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos csak zuhanysarkunk van, nincs kád. :/
2014. jan. 20. 22:28
 3/4 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha valami vírusos fertőzésről van szó, akkor egyetlen jó tipped van: igyál rengeteget, lehetőleg kamillateát, mellé vegyél be C-vitamint napjában háromszor 500-500, maximum 1000 mg-ot, és ha lehet, még D-vitamint is. A lázat csillapítsd, de ne nullára (egy paracetamol bőven elegendő, éjszakára annyi, hogy tudj aludni, max 2), a láz egészen 38 fokig az immunrendszerednek segít abban, hogy védekezni tudjon. És NE MENJ SEHOVÁ, sőt FEKÜDJ szerdáig. Ha szerdán rosszul vagy: szerdán se menj sehová! Ha most dől el a bukásod, akkor minden bizonnyal egyetemista vagy, egy bukás nem a világ, nézz utána, hogy kérvénnyel esetleg fel tudod-e venni a köv féléves tárgyakat, így nem kell csúsznod. (Orvosi igazolásod ez esetben feltétlenül legyen.) De ha csúszol, az se a világ, persze megértem, hogy nem szeretnéd. De gondolj arra is, hogy ha fertőző betegként mész vizsgázni, akkor az összes többi diák és a tanárok is fertőző betegként fognak kijönni onnan :)

Ha nem vírusos fertőzés miatt lenne (pl mandula, vesegyulladás vagy más) akkor természetesen orvos által adott antibiotikum fogja leghamarabb elmulasztani.

2014. jan. 20. 23:38
 4/4 anonim ***** válasza:
Tiszteletre méltó, hogy betegen is suliba akarsz menni, miközben sokan a semmiért is lógni akarnak, de jobban jársz, ha otthon maradsz, mert a suliban úgysem tudnál rendesen figyelni, és haza küldenének ha rosszabbul leszel.
2014. jan. 21. 06:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!