Holnapra nagyon gyorsan beteg kell legyek! Ötletek?
Figyelt kérdés
Nem kérek leszólást, v kioktatást! a torkom már fáj, csak egy kis láz kéne, min. 35°C !!!!2014. dec. 7. 20:37
22/27 anonim válasza:
Na mentél? Amúgy nem tom hány éves lehetsz de ha ilyen fiatalon elfáradsz ettől a "sok" tanulástól akkor nem tudom, hogy mi lesz veled később...
23/27 anonim válasza:
Szia figyelj!!
Kérd meg anyukád igazoljon le egy napot. :)
Biztosan megengedi :)
De semmiképpen ne akarj beteg lenni én itthon fekszem betegen :( nagyon rossz :'(
24/27 A kérdező kommentje:
holnap már nem megyek, segitseg nelkul is lebetegedtem. de köszi a válaszokat mindenkinek!!!!! még jöhetnek
2014. dec. 9. 06:32
26/27 anonim válasza:
ha torok gyulladást akarsz akk egy nagy pohárba öntsél vizet de nagyon hideget rakd be a fagyasztóba és legalább 2 óráig hagyd és vedd ki egy levegővel iddd meg hiddel ugy fáj majd a torkod...(nekem bevált 1 hét)
27/27 anonim válasza:
nem tudom hogy hogyan kell kérdést írni ezért válaszként kérdezek. muszáj hogy menjen a hasam és hogy folyós legyen. hashajtót nem veszek be. és hányni hogyan tudok? ÖTLETEK????????????
LÉGYSZI!!!!!!!!!!!!
amúgy azért kell a folyós sz_r mert azt mondtam hogy megy a hasam és hogy hánytam most meg holnapra kell vinni a dokinak széklet mintát tenyésztésre. MUSZÁJ valamit kitalálnom!!!!
lázra sós kávé. én ittam és három napig 40 FOKOS LÁZZAL FEKÜDTEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!