Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Petefészekcisztárol mi az...

Petefészekcisztárol mi az amit tudnom kell?

Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 10:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Legjobb, ha az orvostól kérdezed. Nekem volt, több is, és nem volt két egyforma. Itt nem nagyon tudunk segíteni neked. Az biztos, hogy van rá megoldás, ne aggódj feleslegesen. Gyógyulást!
2014. dec. 6. 11:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Visszafejlődhet magától. Hormonális okok lehetnek a háttérben. Rendszeresen ellenőriztetni kell (nő-e, több lesz-e). Fogamzásgátlót is írhatnak rá. Ahogy az első válaszoló írta, kérj bátran tájékoztatást az orvosodtól.
2014. dec. 6. 11:28
 3/5 A kérdező kommentje:
Voltam vele orvosnál,gyogyszert kaptam rá,nem egy nagyobb van,hanem mindkét petefészkemen több kicsi,megijesztett mikor láttam az ultrahangon,nem volt még ilyen bajom,és semmit nem tudok rola.Ma ér véget a gyogyszer,a következö menstruácio utan kell visszamennem,örülnék ha bármilyen tanáccsal segitenétek.Köszönöm.
2014. dec. 7. 08:02
 4/5 anonim ***** válasza:
A mellben is szoktak lenni ciszták, azt a mammográfia kimutatja. Az nagyon jó, ha az orvos visszarendel, ellenőriz és nem bíz téged a véletlenre. Szerintem sem kell aggódnod, mivel észrevették, ezért kapod rá a kezelést (egyébként sok nő érintett), de így magukban a ciszták ártalmatlanok, de figyelemmel kell kísérni őket. Én így tudom.
2014. dec. 7. 20:09
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Élhetek nemi életet?Mire kell vigyázzak?Ülöfürdöt nem veszek,ez oké,de ezen kivül.Nem szeretek beteg lenni,tudom senki sem.((
2014. dec. 8. 10:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!