Petefészekcisztárol mi az amit tudnom kell?
Figyelt kérdés
2014. dec. 6. 10:50
1/5 anonim 

válasza:

Legjobb, ha az orvostól kérdezed. Nekem volt, több is, és nem volt két egyforma. Itt nem nagyon tudunk segíteni neked. Az biztos, hogy van rá megoldás, ne aggódj feleslegesen. Gyógyulást!
2/5 anonim 

válasza:

Visszafejlődhet magától. Hormonális okok lehetnek a háttérben. Rendszeresen ellenőriztetni kell (nő-e, több lesz-e). Fogamzásgátlót is írhatnak rá. Ahogy az első válaszoló írta, kérj bátran tájékoztatást az orvosodtól.
3/5 A kérdező kommentje:
Voltam vele orvosnál,gyogyszert kaptam rá,nem egy nagyobb van,hanem mindkét petefészkemen több kicsi,megijesztett mikor láttam az ultrahangon,nem volt még ilyen bajom,és semmit nem tudok rola.Ma ér véget a gyogyszer,a következö menstruácio utan kell visszamennem,örülnék ha bármilyen tanáccsal segitenétek.Köszönöm.
2014. dec. 7. 08:02
4/5 anonim 

válasza:

A mellben is szoktak lenni ciszták, azt a mammográfia kimutatja. Az nagyon jó, ha az orvos visszarendel, ellenőriz és nem bíz téged a véletlenre. Szerintem sem kell aggódnod, mivel észrevették, ezért kapod rá a kezelést (egyébként sok nő érintett), de így magukban a ciszták ártalmatlanok, de figyelemmel kell kísérni őket. Én így tudom.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Élhetek nemi életet?Mire kell vigyázzak?Ülöfürdöt nem veszek,ez oké,de ezen kivül.Nem szeretek beteg lenni,tudom senki sem.((
2014. dec. 8. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!