Mi okozhat valakin nagy valószínűséggel csalánkiütést?
Figyelt kérdés
Rajtam 2 hete jelentek meg, először piros búb, majd bőrszínű lesz a közepe, és hatalmasra terebélyesedik. Ilyenkor a széle piros lesz, belül bőrszínű, kicsit másabb.
Majd felszívódik.
Bőrgyógyász azt mondta csalánkiütés, szedek rá gyógyszert, be is kenem, de fogalmam sincs mi okozza.
Másik orvos allergiára tippelt, viszont semmi új dolgot nem ettem eddig, és úgy tudtam (idáig), hogy semmire sem vagyok allergiás.
Mi okozhatja? Volt már valakinek ilyesmije? Volt az oldalamon is, nagyobb volt, mint a 2 tenyerem.
2014. dec. 3. 15:21
1/3 A kérdező kommentje:
Ja és 1 hét után eltűntek, most újra kijött 1-2, egyik a nyakamon, másik a vállamon, és most a bal szemem alatt.
2014. dec. 3. 15:22
2/3 amfora válasza:
Okozhatja tejfehérje (kazein) is, v. a tejtermékek vmilyen adalékanyaga. Én most épp abbahagytam hasonló probléma miatt minden tejtermék, és tejterméket tartalmazó élelmiszer fogyasztását. 3 hónap után (kb addigra kitisztul a szervezetből) lassan meg lehet próbálni visszaszokni és akkor kiderül, hogy melyik okozza, ha közben tünetmentes lettél.
3/3 A kérdező kommentje:
Nem tudom, hogy allergia-e, sokminden okozhatja, de most is jön még 1.
2014. dec. 4. 18:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!