Csak engem rémiszt el ez a rengeteg betegség, amitől az emberrk szenvednek?
Figyelt kérdés
Illetve még azt is "ijesztőnek" tartom, hogy egy-egy tünet mennyi mindenre utalhat...Szerintetek is felfújják ezeket a dolgokat (a médiára gondolok), hohy a gyógyszeriparnak pénze legyen?Csak azért akadtam ki ezen, mert fáj a hasam és az egyik honlap gyomorfekély lehetséges tüneteként említi, a másik rákot, a harmadik meg influenza tünetként és sok hagyma, káposzta (puffasztó ételek) gyomorra való hatását írja.Nàlam a 3. opció áll fent, de azért durva, hogy mennyire félre diagnoztizálhatjuk magunkat, nem?Állandóan kivizsgálásra meg nem lehet járni...Ti mit gondoltok?2014. dec. 1. 21:25
1/2 anonim 

válasza:

Nekem szerencsére nincsenek betegségeim.Általánosságban véve amúgy engem is megrémisztenek ezek,főleg ha a környezetemben is van példa rájuk.Pedig sajnos sok betegségről hallottam,meg volt rokonnak,ismerősnek.
De örülök hogy mindenki helyrejött,és hogy nekem nincs problémám.
2/2 anonim 

válasza:

Nehéz kérdés. Rengeteg olyan bonyolultabb eset van, ahol jobb híján az orvosok is csak tippelni tudnak, hogy mi is az, ami a problémát okozza. Félrediagnosztizálásnak hívják és igen gyakori. Amíg az emberek pénzét a vezetőik háborúzásra költik és nem az egészségügyre, addig mondhatnánk, hogy ez így is marad. Viszont abból a szemszögből is meg lehetne vizsgálni a dolgot, hogy miért vagyunk egyáltalán betegek? Egészségtelen környezet, vagy a táplálkozásunk a baj, netalántán a kifejlesztett, elterjesztett vírusok, baktériumok? A szennyezett víz? A gyógyszeripar logikusan jobban profitál, ha mi betegek vagyunk. Ezért kell mentálisan és fizikailag is rombolni az embert, így lesz a rendszer fenntartható. Nem tetszik? Szavazz "xy" pártra és egyből megoldódik a problémád... Nem így lenne? Nem bizony, mert nem magával a vezetőkkel van a probléma, hanem konkrétan az egész rendszerrel. Ezek után én nem gondolok semmit, mert senkit sem érdekel ez a dolog. Amíg az ember nem lesz beteg, vagy szegény, azaz nem éri bármilyen negativ hatás a rendszer részéről, addig nem foglalkozik a többi ember problémájával. Azzal a problémával, ami logikusan őt is érinthetné, de mindeddig szerencsésen megúszta. Tehát összességében engem nem a betegség rémiszt el, hanem az a közöny, amit a társadalomnak nevezett "közösségben", az emberek egymás iránt tanusítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!