Daganat? Vagy mi lehet?
"nem merek elmenni tüdőszűrőre nehogy tényleg kiderüljön hogy az vagyok..."
Az egyetlen dolog, amiért hülyének nézlek, az ez.
Nézd, tudom, sovány vígasz, de jobb előbb átesni ezen, mint később. A legrosszabb, ami megtörténhet (Ne adja Isten!), hogy kiderül... van baj. De higgy nekem: ha nem teszed meg ezt a lépést, és egészséges vagy, addig idegeskedsz és pánikolsz ezen, amíg TÉNYLEG nem lesz valami bajod!
Benne van a pakliban, hogy egészséges vagy. És az is, hogy nem. Ha netalán-tán mégis beteg volnál, és nem mész el, csak súlyosbodik a helyzet. Jobb előbb felfedezni a betegséget, mint később, hiszen a későbbi állapotokban csak rosszabbodhat! Ha még időben felfedezitek, és olyan stádiumban van a baj, hogy lehet rajta javítani, akár örökre is, akkor már ezért megérte elmenni, azért pedig végképp, hogy kiderüljön: nincs semmi baj!
Nem lehet, hogy csak asztmás vagy? Én azt mondom, mindenképp menj el, ne húzd a dolgot, mert ha nem mész el, de tovább idegeskedsz, hogy van valami baj, tönkre teszed az idegeidet és magadat... a többit már fent leírtam.
Nagyon remélem, hogy nincs semmi baj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!