A napokban elment a hallásom, úgy érzem, mintha el lenne dugulva a fülem és cseng. Volt valakinek már ilyen?
Figyelt kérdés
Voltam dokinál és hallásvizsgálaton, ami alapján megállapították, hogy perceptuális halláscsökkenés, vagyis idegi alapú, így egy infúziós kezelést kapok. Akinek hasonló gondja volt, használt a kezelés? Semmilyen egyéb vizsgálatot nem csinálnak. Hiába kértem MR-t és vérvételt, hogy kiderítsük mi áll a háttérben. Nulla. Csak azt mondják, hogy kezelgetik. Annyira nem vicces nekem a dolog, mint a dokiknak, mert a másik fülemen már születésem óta nem hallok semmit. Így jó lenne a másikat megtartani. Tudtok jó dokit ajánlani? köszönöm2014. nov. 27. 18:21
1/2 anonim válasza:
Az ország mely részén vagy? Nyíregyi vagyok, itt van egy fül-orr-gégész, akit nagyon jó szívvel tudok ajánlani.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de Budapest. Doki az most már van aki az ország egyik legjobb szakembere, de csak hétfőn tudok menni hozzá, addig a kórházba járok be infúzióra, ami semmit nem ér. Még csak vért sem vettek, hogy esetleg nincs-e más is a háttérben, hiába könyörgök most már 3. napja, egy nálam kb 5-10 évvel fiatalabb kis medika kezel, akivel nem lenne gond, ha érdekelné, hogy mitől is lehet ez az egész, mert engem érdekel, Ő szarik bele. De pénzt nem fogok neki adni, mert lesz majd kinek.... Főleg,hogy terhes is vagyok, rohadtul nem mindegy ez az egész. 3 gyereket így azért nem lenne könnyű felnevelni, hogy munkám sem lenne. De persze neki csak egy vagyok a sok közül. De legalább hétfőn többet tudok majd, mert az a doki mondta, hogy elküld MR-re, és egyéb vizsgálatokra, doppler, stb, hogy lássuk mitől lehet ez az egész.
2014. nov. 28. 09:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!