Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi volt a baja ennek a lánynak?

Biohazardxxx kérdése:

Mi volt a baja ennek a lánynak?

Figyelt kérdés

Egy pub-ban megismertem egy lányt nagyon fura volt ahogy beszélt és gesztikulált kicsit ivott de ez ilyen betegségnek tünt. kb 25 éves bevolt lassulva a mozgása haját állandóan igazgatta de ugy hogy szinte nem is ért hozzá mikor odjaöttek a barátaim beszélgetni vele akkor kérdezgette hogy te Karcsi vagy és te Zoli? pedig soha nem látott bennünket még... jókedvű volt lassan beszélt furán viselkedett olyan mint mikor a rendőr előtt részegen álva normálisnak akarnánk tünni.

Mikor kérdeztem hogy hol dolgozik a válasz ez volt: Egy híres szépségipari cégnél tanácsadó, oriflame a neve. (Avonhoz hasonló...)nagyon fura volt állandóan körbejárkált a pub-ban... mikor meg mentem haza megkérdezte nincs e kedvem nála aludni( nem mertem nehogy valami baj történjen vele)... Szép lány aranyosnak tűnik de valami nincs nála renben. egyik ismerősöm azt mondta depressziós de ez a jobbik állapota. Másik ismerősöm azt hallotta hogy megerőszakolták és attól lett ilyen(utobbi csak pletykaszintű lehet). Régen néztem róla képet egy életvidám csajnak tünt barna hosszú haj mosolygó arc visszafogott öltözködés, most meg fekete rövid haj fura mosoly és enyhén ri.bancos piros egyberuha. szóval ha valaki tudja mi lehet baja az segitsen már kideríteni mert tetszik szép csaj csak kicsit félek nehogy ártsak neki egy csókkal vagy szexuális együttléttel vagy ilyesmi...

lány 25 én 27f

2014. nov. 24. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem fogjuk tudni, legfeljebb találgatásokat olvashatsz:

- drog

- ha gyógyszert (pl nyugtató) szed, és arra ivott alkoholt (ez is drog)

2014. nov. 25. 00:07
 2/5 anonim ***** válasza:
Valami gyógyszert biztos hogy szed
2014. nov. 25. 09:09
 3/5 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá, ha ennyire érdekel
2014. nov. 25. 09:10
 4/5 A kérdező kommentje:
deog tuti nem azt észrevettem volna... nyugató + pia az már lehet arra még nem gondoltam...
2014. nov. 25. 14:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha "ez a jobbik állapota" akkor talán bipoláris zavar (mániás depresszió) mániákus szakasza.
2014. dec. 20. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!