Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tetszek ennek a lánynak? (Többi lent)
Figyelt kérdés
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__62710..
kitudakoltam hogy a körömrágás nála az idegesség,zavarba jövés jele
Nem érkezett normális válasz ezért írtam ki újra a kérdést...ez most nagyon fontos nekem.
ui.:nem emlékszem rá hogy mosolygott is e.
Nem tudom hogy mikor ment el a buliból de én még vagy fél órán keresztül őt kerestem,de sajnos eredmény nélkül:(
De viszont tudom ki ő,hogy hívják,hol lakik,hova jár iskolába.mert megtaláltam Facebookon
És nem,nem fogok rá írni. Tudni szeretném hogy tetszek e neki,és amúgyis élőben akarok vele beszélni nem Facebookon.nem,nem kérdezem meg tőlehogy tetszek e neki.
Ebbe az egy dologba nem vagyok sose biztos.szóval a véleményeitekre vagyok kíváncsi.
2014. nov. 9. 21:04
4/5 dominik19981120 válasza:
Hát ha zavarba volt akor bejőszneki áj oda elè és légy erős szerintem nem kűld el
5/5 anonim válasza:
beszélj vele :) bármi kisülhet a dologból:) szerintem bejöttél neki:)sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!