Mikortól használnak, hatnak ezek az immunrendszer erősítő gyümölcsök?
Minden évben ősztől tavaszig,tehát a téli időszakban többször fáj a torkom,köhögök,meg vagyok fázva stb. De lázas sosem szoktam lenni. Már 3 éve nem voltam lázas tehát ezek ilyen láz nélküli betegségek. Sőt mikor tél végén,tavasz elején van minden évben az influenza járvány,azt sem kapom el sosem csak ilyen kis nyavaja torokgyulladás,hörg hurut,megfázás van rajtam,es ahogy már Említettem sose vagyok lázas,ezeért is nem jövök sose táppénzre,mert tudok dolgozni,de az orvoshoz mindig Elmegyek vele,hogy adjon gyógyszert ilyenkor,Nehogy szövődmények legyenek belőle. Már nyár vége óte négyszer volt rajtam ilyen nyavalya és mind a négyszer antibiotikumot szedtem rá mert csak az mulasztja el a betegséget. De doktor úr mondta,hogy egyek sok gyümölcsöt meg szedjek immunrendszer erősítő cseppet,mert gyenge lehet az immunrendszerem azért jön rám mindig ez a nyavalya.
A kérdés az,hogy ha Mostmár szedem a csppet és elkezdtem enni savanyú káposztát meg eszek narancsot,kivit és egy héten egyszer grépfrútot is akkor ha mostanában kezdtem el ezeknek a gyümölcsöknek az evését ,de nem eszek mindennap csak egy héten kb háromszor,akkor mikor kezd hatni,hatásos lenni ezeknek az evése,mikortól lesz ellenállóbb a szervezetem a betegségek kialakulása ellen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!