Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Elkaphattam az ebolát?

Elkaphattam az ebolát?

Figyelt kérdés
Pécsen lakok Uránvárosban.Pár napja kezdtem rosszul lenni.Fej és hasfájás,gyomorgörcs nagyritkán.Csak egyszer volt a lázam 37 celsius fokk,de délutánra felment.Több lázcsillapítót szedek,de semmit nem használt.Sokat köhögök,de nincs hányás,hasmenés.

2014. nov. 23. 13:27
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, a fejfájás, hasfájás és a láz egyértelműen ebolára utalnak! Azonnal menj kórházba, mielőtt mást is megfertőzöl
2014. nov. 23. 13:35
 2/10 anonim válasza:
Ez nem ebola.
2014. nov. 23. 13:35
 3/10 A kérdező kommentje:
Egy másik tünet a kiütések.A hátamon sok van,de csak a vállamon hátul és a köztük lévő részen.Pár hónapja megvannak,de lehet hogy vannak újak.Pattanásszerűek.
2014. nov. 23. 13:43
 4/10 A kérdező kommentje:
Pécsen vannak akik elkapták?Nem hagytam el a várost már jó ideje.Tudtommal ismerőseim nem kapták el és testnedvekkel sem érintkeztem a sajátomon kívül.Több osztálytársam van akiknek szintén magas a láza,de más tünetről nem tudok.
2014. nov. 23. 13:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Hm.. Lehet, hogy lupusz.
2014. nov. 23. 14:15
 6/10 A kérdező kommentje:
mi az a lupusz?
2014. nov. 23. 14:23
 7/10 anonim ***** válasza:

Magyarországon nincs tudomás fertőzött egyénről.A múltkori állítólagos pécsi fertőzés is kamu volt.

Lupusz?Jobb ha nem tudod...csúnya betegség.

2014. nov. 23. 14:25
 8/10 A kérdező kommentje:
van belőle kiút?Gyógyítható és ha igen akkor hogyan?
2014. nov. 23. 14:27
 9/10 WattacukorPufi válasza:
Ne nagyon szedjéj gyógyszereket mert azok inkább műanyagok de a vitaminok nem azok
2014. dec. 6. 21:41
 10/10 anonim válasza:
Ha nincs meg az összes tünet ami az ebloához fűződik akkor csak kételkedni lehet és ha már 37celsius a lázad akkor az ebola ki húzva menny el másik orvoshoz és hideg fűdővel probáld le vinni a lázad!(lehet hogy már el késtem lehet hogy már nem is vagy beteg csak most láttam meg hogy ki van írva ez.Bocs hogy most vettem észre)
2015. jan. 7. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!