Nagy a baj? Sürgős?
Figyelt kérdés
Terhelésre a szívbillentyűm nem zár rendesen. Nem csinálhatok semmit nem szabad idegeskednem sétálni csak nagyon szép kényelmesen lassan szabad amikor én alapból olyan vagyok, hogy gyorsan sétálok biciklizni futni egyáltalán nem szabad. Nagy a baj? És ez azt jelenti műteni fognak? :S További vizsgálatokra később kell menjek.2014. nov. 22. 17:33
1/6 anonim válasza:
Műtét után okés lesz minden, rutinnak számit nem kell aggódni bar ezt könnyű igy leirni
2/6 anonim válasza:
Azt a doki fogja megmondani, hogy mekkora a baj? Nekem is rossz a szívbillentyűm, mert gyerekkoromban ráment egy mandulagyulladás a szívemre. Jelenleg 60 éves vagyok és nem műtenek szerencsére. Attól függ milyen tüneteid vannak és mennyire vagy terhelhető?
3/6 A kérdező kommentje:
hát pár másodperc futás után annyira ki vagyok fulladva hogy úgy érzem ott esek össze és olyankor a legjobb ha nagyon kényelmesen leülök vagy lefekszek valahova hogy elmúljon
2014. dec. 3. 18:48
4/6 anonim válasza:
Sajnálom, hogy így vagy. A szívbillentyű-műtét valóban rutineljárás, és az sem biztos, hogy indokolt. Mennyi idős vagy és milyen nemű?
5/6 A kérdező kommentje:
15 és fiú
2014. dec. 26. 16:19
6/6 anonim válasza:
Szeptemberben műtöttek, aorta műbillentyűt kaptam , és sokkal jobban vok, már ujra dolgozom, nem kell félni ha műtétre kerül a sor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!