Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Nehéz légzés, néha szívszúrás....

Nehéz légzés, néha szívszúrás. Mitől lehet?

Figyelt kérdés
Már kb 2 hónapja tapasztalom ezt, a szívszúrás szerencsére ritka. Voltam vele házi orvosnál,szerinte stressztől lehet,mivel a tüdőm rendben van, néhány hónapja voltam tüdő szűrésen, ott minden rendben volt. A párom miatt sokat voltam ideges. Amiatt lehet? És mikor múlik ez el? 20/L
2014. nov. 22. 14:57
 1/1 Goldenman Hun válasza:
Nekem is szokott ilyesmi lenni, de kiderült mert volt egy kis fölösleg rajtam. Lehet, hogy dohányos közelében vagy, attól is lehet, bár nem hinném mert voltál tüdőszűrőn. Akkor nagy valószínűséggel a stressz okozza, adj magadnak 1 hét szabadságot, pihengess, vegyél naponta 2X Valeriana TEVA-t, reggel-este, és ha egy kicsit nyugtalan vagy akkor is lehet. Sokat segít ha stresszes vagy. Nem tudom hány éves vagy, ez a javaslat 15-49 év közötti, de szerintem az alatt és fölött is működik. Ha már idősebb akkor valőszínűleg már rengeteg stressz érte, és akkor erőssebb nyugtatót kell enni. Ugyan úgy napi 2X és ha stresszes, és PIHENGETNI!!!! (A Valeriana TEVA szerintem nagyon jó választás, olcsó és nyugodtan bevehetsz egy egész szemet is. ) :)
2014. nov. 23. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!