Mindenesetre menj el egy szívultrahangra vagy ekgra, hogy megbizonyosodj róla, hogy semmi szervi bajod nincs. Nekem ezeket a tüneteket meg extrasystolekat is pluszba a magnéziumhiány okozta. Magneb6-ot szedek és azóta semmi bajom.
2014. okt. 1. 21:10
2/9 A kérdező kommentje:
értem,köszönöm!
egyébként ha iszok akkor abbamarad a fájdalom..
2014. okt. 1. 21:12
3/9 anonim válasza:
A szíved egészséges, a jelenség idegi alapú.
2014. okt. 1. 21:14
4/9 A kérdező kommentje:
hú köszönöm most kicsit megnyugodtam:)
vettem be magnéziumot azért.
2014. okt. 1. 21:18
5/9 anonim válasza:
Ha ivásra múlik akkor 100% hogy idegi alapú. Nagyon ajánlom neked a magnéziumkúrát, és kerüld az üditőitalokat főleg a kólát, mert a benne lévő foszfátsav nem engedi hogy a magnézium felszívódjon. Ne hagyd hogy elfajuljon a dolog, nekem már frontint is felírtak annyira depressziós és pánikbeteg lettem a szivem miatt. Aztán a kúra után még nagy feladat volt letenni azt is. Első válaszoló voltam. 22/F
2014. okt. 1. 21:21
6/9 A kérdező kommentje:
Még szerencse hogy nem szeretem az üditőket főleg a kólát:)
Köszönöm szépen!
mondjuk most nem múlt el ivásnál szóval én ezt már nemértem de olyan furcsán fáj vagy szúr vagy nem is tudom..
Ma egyébként a jobb vállamon cipeltem nagyon sokáig egy nagyon nehéz táskát. Az közrejátszhat?
2014. okt. 1. 21:24
7/9 anonim válasza:
Lehet csak izomlázad van és a szívednél érzed.:) Sok folyadék, sport, magnézium és kutyabajod se lesz.
2014. okt. 1. 21:26
8/9 A kérdező kommentje:
Remélem:))
Köszönöm szépen a válaszokat!:)
2014. okt. 1. 21:28
9/9 anonim válasza:
Tulsulyos vagy? Eszel nehez eteleket?
Lehet, hogy nem a szived szur, hanem csak oda sugaroz a fajdalom. Ha tuleszed magadat, akkor is szivtaji fajdalmakat erezhetsz.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!