Teljes vérképből minden kiderülhet?
Figyelt kérdés
Mostanáig meglehetősen meggondolatlan szexuális életet éltem, sok partnerem volt. Fél éve kb, hogy felhagytam ezzel. Csináltattam HIV tesztet, szerencsére negatív lett. Viszont érzem, hogy nagyobb a nyirokcsomóm a kelleténél az államnál, illetve a májamnál is érzek valami fura nyomást. Rettegtem, hogy a HIV okozza, de szerencsére nem. Ha felkeresem a háziorvosomat, és kérek teljes vérképet, akkor abból kiderülhet bármilyen nemi betegség? Bocsi h hülye kérdés, de télleg nagyon nem értek hozzá. Szeretném teljesen kivizsgáltatni magam. Nemcsak nemi, hanem úgy minden betegséget ki szeretnék zárni. Mi a menete?2014. nov. 19. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!