Teljes vérképből minden kiderülhet?
Figyelt kérdés
Mostanáig meglehetősen meggondolatlan szexuális életet éltem, sok partnerem volt. Fél éve kb, hogy felhagytam ezzel. Csináltattam HIV tesztet, szerencsére negatív lett. Viszont érzem, hogy nagyobb a nyirokcsomóm a kelleténél az államnál, illetve a májamnál is érzek valami fura nyomást. Rettegtem, hogy a HIV okozza, de szerencsére nem. Ha felkeresem a háziorvosomat, és kérek teljes vérképet, akkor abból kiderülhet bármilyen nemi betegség? Bocsi h hülye kérdés, de télleg nagyon nem értek hozzá. Szeretném teljesen kivizsgáltatni magam. Nemcsak nemi, hanem úgy minden betegséget ki szeretnék zárni. Mi a menete?2014. nov. 19. 10:58
3/11 A kérdező kommentje:
A nemem miért ennyire fontos? Amugy fiú...
2014. nov. 19. 11:02
4/11 A kérdező kommentje:
huszonéves vagyok
2014. nov. 19. 11:02
5/11 anonim 

válasza:

A májad az urológián tudod megnézetni -
6/11 anonim 

válasza:

A háziorvos azokat kéri a labortól, amira ő kíváncsi, hogy betegségekre utal-e valami.Ha te a szexuális kapcsolataidtól félsz, hogy van e nemi úton terjedő betegséged, akkor nem a háziorvost kell fel keresned, ha nem a bőr-és nemi gondozót.
7/11 anonim 

válasza:

Teljes vérkép édes kevés lenne. Menj el hàziorvoshoz mond el a problémàd elküld uh-ra stb...
8/11 anonim 

válasza:

Azért lényeges a nem, mert ha lány lennél, akkor mehetnél a nőgyógyászatra, de így meg oda nem
kell menned
9/11 anonim 

válasza:

A májnak semmi köze az urológiához, az urológus nem azzal foglalkozik. A hepatológus foglalkozik a májjal.
Miből gondolod, hogy az álladnál azok nyirokcsomók, és nem nyálmirigyek?
A teljes vérképvizsgálat nem STD-szűrés. Abból nem fog ilyen szempontból kiderülni semmi, csak esetleg egyes értékekből következtetni lehet valamire, de megállapítani nem állapít meg STD-t.
Ha nagyon aggódsz, akkor menj el egy magánrendelésre és kérj teljes STD-szűrést.
10/11 anonim 

válasza:

Mondjuk nem árt a vérkép - de avval csak ilyen
"általános" dolgokat lehet megnéznmi, mint vércvukor, koleszterin szint
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!