Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit lehet tenni depresszió...

Mit lehet tenni depresszió gyanújával?

Figyelt kérdés
Sok jel arra utal,hogy depressziós vagyok.A szüleimnek nem akarom/merem elmondani,mert nem értenék meg.Van online jó orvos?Vagy mit tehetnék ilyen helyzetben?17 vagyok.És mielőtt bárki írná,hogy csak beképzelem stb.,annak szól hogy nem beképzelem hanem ez a helyzet. Aki csak normális választ tud adni az írjon!Köszönöm ha normális választ írtok!
2014. nov. 17. 19:49
 1/1 anonim ***** válasza:

Ha semmiképp nem akarsz dokihoz menni,kezdésnek keress rá neten a depresszió természetes kezelésének,elég sok tipp van (megfelelőbb étrend sok vitaminnal,testmozgás,ha szereted a kutyákat egy kutyus,meditáció,stb-stb,sok mindent ki lehet próbálni,talán lényeg a szabadidős tevékenységeknél,hogy lekösse a figyelmed.Még az fontos,hogy koffein,alkohol és alvásmegvonás kerülendő!+Legyen valaki,akár online is,akinek ki tudod beszélni a gondokat.

Ezeket úgy javaslom,hogy évekig tartó depiből ezekkel egész jól kijöttem pár hónap alatt.

Ha ezek nem jönnek be pár hónap alatt,akkor már mindenképp gondold meg az orvosi segítséget.

2014. nov. 18. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!