Mit lehet tenni depresszió gyanújával?
Figyelt kérdés
Sok jel arra utal,hogy depressziós vagyok.A szüleimnek nem akarom/merem elmondani,mert nem értenék meg.Van online jó orvos?Vagy mit tehetnék ilyen helyzetben?17 vagyok.És mielőtt bárki írná,hogy csak beképzelem stb.,annak szól hogy nem beképzelem hanem ez a helyzet. Aki csak normális választ tud adni az írjon!Köszönöm ha normális választ írtok!2014. nov. 17. 19:49
1/1 anonim válasza:
Ha semmiképp nem akarsz dokihoz menni,kezdésnek keress rá neten a depresszió természetes kezelésének,elég sok tipp van (megfelelőbb étrend sok vitaminnal,testmozgás,ha szereted a kutyákat egy kutyus,meditáció,stb-stb,sok mindent ki lehet próbálni,talán lényeg a szabadidős tevékenységeknél,hogy lekösse a figyelmed.Még az fontos,hogy koffein,alkohol és alvásmegvonás kerülendő!+Legyen valaki,akár online is,akinek ki tudod beszélni a gondokat.
Ezeket úgy javaslom,hogy évekig tartó depiből ezekkel egész jól kijöttem pár hónap alatt.
Ha ezek nem jönnek be pár hónap alatt,akkor már mindenképp gondold meg az orvosi segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!