Halt már meg valaki normál Ekg mellett szívbetegségben?
Figyelt kérdés
Az orvosom szerint fiatal vagyok,stresszes életem van,no meg az ekg is jó.Szerinte ezért nem vagyok szívbeteg.ez a 3 bizonyitéka van.
Béta blokkoló,aszpirin protect,ennyi.
tachicardiával,és anginával bajlódom.
Semmilyen más vizsgálatot nem rendelt,noha orvos létére tudnia kellene,hogy az ekg nem mutat ki minden szívbetegséget.
Nem tudom,mi lehet a megoldás.Törődjek bele,hogy az orvos jobban tudja,vagy kérjek más vizsgálatot(milyet?)?
2014. nov. 15. 17:34
1/6 anonim válasza:
Menj el egy magánklinikára, és az összes létező vizsgálatot el fogják rajtad végezni, amit csak szeretnél.
2/6 anonim válasza:
Amit az első írt, azt akartam én is írni. De a hirtelen szívhalál, szívroham kivédhetetlen. Én 5 éve járok rendzseresen kardiológushoz, 3 havonta, sokat szoktunk beszélgetni erről, mert én is ilyen "parás" vagyok, úgy látom te is.
3/6 A kérdező kommentje:
Az orvos hozzáállása normális?
2014. nov. 15. 17:49
4/6 anonim válasza:
2. vagyok. Nem normális szerintem sem! Kellene terhelésre is küldenie. Az hogy fiatal vagy, nem zárja ki a szívbetegséget, ezért is alaposabbnak kellene lennie.
6/6 anonim válasza:
Egyáltalán nem megfelelő az orvos hozzáállása. Ha tachicardiád van meg anginazol, egyáltalán nem normális. Ez nem túlparázás. Kérdezz körbe a környezetedben jó kardiológusról és menj el hozzá maszekban. Az majd rendesen kivizsgál. Sajna így működik a magyar egészségügy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!