Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ez milyen betegség lehet? Az...

Ez milyen betegség lehet? Az egyátalán?

Figyelt kérdés

Ma a buszon hazafelé egy érdekes dologra lettem figyelmes a sofőrrel kapcsolatban.

Folyamatosan valamilyen mozgást végzett. helyezkedett, fejét mozgatta, dobolt a kormányon a kezével vagy másodpercenként fogást váltott, ha mind2 kezével csinált éppen valamit akkor ugyanezt a szabad lábával tette, tehát nem telt el 2 másodperc úgy hogy valamit ne tett volna.. viszont ezeket a mozgásokat nagyon kényszeredettnek éreztem, nem úgy tűnt mint aki szándékosan csinálja.. mi lehetett ennek az oka? :)

2014. nov. 11. 19:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha egész nap ott ülnél te is mozgatnád a végtagjaidat.
2014. nov. 11. 19:23
 2/6 A kérdező kommentje:
na pont ez az... nem olyan mozgás volt ez mint amit minden buszsofőrnél látni, sokkal gyakoribb,és kevésbé természetes... másodpercenként fogást váltott a kormányon, indokolatlan helyzetben megfogta a sebességváltót egy pillanatra majd el is engedte, ahogy azzal a kezével visszaért a kormányra, a másikkal az ablakhoz nyúlt, stb, és ezt így folyamatosan.. tehát nem csak a simán elzsibbadt-kinyújtom, vagy az unalom miatt sztem
2014. nov. 11. 19:27
 3/6 szamo77db ***** válasza:
Szerintem ezzel egyszerűen nem kell foglalkozni. Van az embernek baja elég. Mit érdekel engem, hogy buszvezető hová teszi a végtagjait! Persze annyira azért figyeljen, nehogy balesetet okozzon.
2014. nov. 11. 20:14
 4/6 A kérdező kommentje:
nem zavart engem ez, nem azért kérdeztem, csak kiváncsiságból :)
2014. nov. 11. 20:42
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha kényszerességet éreztél rajta, akkor lehet Tourette-szindróma, vagy akár autizmus is. Nem érezted, hogy ő fura, és eltér a többségtől?
2014. nov. 11. 21:49
 6/6 A kérdező kommentje:
hát a leírtakat éreztem rajta :) jobban nem tudtam megfigyelni, most utaztam vele először.
2014. nov. 11. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!