Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Segítség, komolyabb bajom lehet?

Segítség, komolyabb bajom lehet?

Figyelt kérdés

Szájpadlásom torok felőli részen, az ún. Uvulán van egy hólyag, amely naptól napra sötétebb színű lesz. A torkomban nyelés közben csomót érzek. Száraznak érzem a torkom.

Elmentem orvoshoz, megfázással diagnosztizáltak, aztán torokgyulladással, aztán Eritromicint szedtem 1 hétig (500 mg, háromszor naponta).

Most vagyok beutalva gégészhez.

Ha számít valamit 13 éves fiú vagyok, júniusban 2 szál cigit elszívtam, az utóbbi időben telezabáltam magam édességgel, meg egy kicsit ittam, mert lakodalom volt. Három sört megittam, meg 3 nagyméretű natúr Milka csokiban lévő cukornak a megfelelőjét fogyasztottam. Már szeptember eleje óta van ez a hólyag micsida, és egyre rosszabbodik. Mit csináljak???

2014. nov. 7. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de az biztos, hogy se a cigihez, se a sörhöz, se az édességhez nincs köze, ne edd magad emiatt. Elmész szépen a gégészhez, és majd ő megmondja.
2014. nov. 7. 21:47
 2/3 anonim válasza:
nyugi,majd a gégész megmondja mi a helyzet. remélem,semmi komoly
2014. nov. 10. 19:08
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :)
2014. nov. 11. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!