Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Akiknek női nemi hormon...

Akiknek női nemi hormon probléma miatt hullott a hajuk, milyen tüneteitek voltak?

Figyelt kérdés

Egyik napról a másikra? A fejetek melyik részén hullott a legtöbb? Tövestől? A kicsi gömbökkel a végén? Volt a hajhullás mellett valami más tünetetek is?

Ilyenkor a vérben csak a tesztoszteront nézik?

2014. nov. 6. 17:12
 1/4 anonim ***** válasza:

Oh, nálam minden... a hajam hullott, de a szakállam meg elkezdett nőni, naponta félórát töltöttem csak a szőrtelenítéssel! Meg persze hízás, ragyásodás, minden.

Nem csak tesztoszteront néztek, hanem gyakorlatilag a teljes listát, amit csak lehet. Mindezt többször is.

2014. nov. 6. 17:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Szépen lassan megritkult, fésülködős alkalmával sokkal több hajszál volt a fesűben, és pl. hátra nem tudtam fogni a hajam, mert látszódott, hogy baromi ritka.
2014. nov. 6. 17:32
 3/4 anonim ***** válasza:
Jahm és nem csak tesztoszteront nézik. Valami 9 féle hormont néztek.
2014. nov. 6. 17:32
 4/4 A kérdező kommentje:

Nekem egyik napról a máikra kezdett hullani, csak ez a vizsgálat hiányzik még, a többi negatív. Ez gyógyítható? Ha igen, milyen gyógyszert kaptatok?

Semmilyen más tünetetek nem volt, ami nem a hajhullás?

Megpróbálok még eljutni endokrinológushoz.

2014. nov. 6. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!