Minden reggel hátfájással ébredek, ha szétmozgom estig jó, mi lehet ez?
Figyelt kérdés
Terhesség vége felé kezdődött, másfél évvel ezelőtt, valamelyik alsóbb hátcsigolyánál fáj a gerincem, nem tudok 6 óránál többet aludni (feküdni) egyszerre, mert utána már annyira fáj, hogy felébredek és nem találom a helyem. Úgy érzem, mintha valamilyen blokk lenne ott. Ha felkelek és picit szétmozgom, utána már nap közben nem fáj. Próbáltam tornázni, de egyelőre nem vettem észre, hogy segítene. Azt nem hiszem, hogy az ágytól van, elég jó minőségű és viszonylag új, meg ha nem itthon alszom, akkor is fáj. Volt valakinek ilyen? Lehet, hogy ha majd nem kell annyit cipelni a kicsit, elmúlik magától is? Mit tudtok tanácsolni?2014. nov. 3. 14:50
1/3 anonim válasza:
Nekem a várandósság alatt hirtelen felszedett kilók okozzák ugyanezt. Kényelmetlen a hátamnak hogy hasi tájékon nagyobb súly nehezedik rá, alvás közben is. Szoptatós párnát szoktam hosszában az ágyba tenni és az egyik lábammal ránehezedve alszom el. Ha az éjjel nagy részét ebben a pózban töltöm nem fáj a hátam reggelre. Tudom hogy egy kiadós fogyókúra tud igazán orvosolni.
2/3 anonim válasza:
Ajánlom menj el csontkovácshoz! Kellemes érzés, csak a hangok ahogy visszacsúsznak a csigolyák ijesztők. Ha el van csúszva valahol a csontrendszered, ez kellemes és jó megoldás lehet rá.
3/3 A kérdező kommentje:
Végülis reumatológushoz mentem, Fastum gélt írt fel, és úgy néz ki, segített.
2014. dec. 14. 03:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!